24 January 2014

Look at Them | Floral Blazer II ❤

Assalamualaikum. Hi Fellow.

PG nak share this out fit dengan Fatisya Ahmad (yes, do visit her blog ye korang) sebab kemarin on PG entry bout Floral Blazer, fatisya ada tinggalkan komen yang dia punya satu blazer yang PG nak sangat-sangat tu, tapi dia segan nak pakai sebab dia kata nampak macam tak kena dan rasa gemok.

"nope dear. as long, kita tahu cara untuk mengayakannya, 
gemok atau tidak, u akan nampak natural cantik."

serius PG cakap. And yes, PG cuba yakinkan kat dia, pakai that blazer sebenarnya amat sesuai dengan jubah macam gambar-gambar dua orang top blogger yang PG share kat bawah ni. cantikkan? ;)


floral blazer PG da ask aidasue, and dia beli dekat bts, somewere kat KL la kan. dalam rm40.
sobsob. PG kat sabah wei T____T


aishah amin. lecturer
see. cantikkan ;) gambar kat bawah, evendo nampak gemok mcm tu, tapi still pretty ;)
tapi, dia gemok erk? berisi sikitlah kan. 


do visit her blog. sebab dia punya awesome picture hijab there yang sgt comfy for me :)

ok, untuk fatisya, hope dapat membantu dengan dua 3 gambar yang PG share kan ya, dan uwargh!! PG masih mencari-cari that blazer. sobsob T__T

much love. PG

9 comments:

  1. aaa terima kasih PG mention nama kite...hihih :)
    skang dah rase macam yakin sikit.tapi kite serious takde skirt2 girly2 lagi..nnt kene beli tmbah koleksi lagi.ahakss..nnt kite tayang2 oke? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. sesama fatisya ;)
      ok! tak sabar pula nak tengok tayang2 fatisya tu :D let me know ye :)

      Delete
    2. hehehe. ok fatisya. nnti tayang2 taw.
      follow me

      Delete
    3. follow my 2nd blog
      everybodylovetoseeme.blogspot.com

      Delete
  2. haah cantikla pd..kalau kita pakai mungkin blh nmpk gemok..mcm nak juga :)

    ReplyDelete
  3. T_T qila lagi gemok so mmg tak ah T_T
    heheheheh
    cantik :D
    cant wait to c ya wearing that heheeh

    ReplyDelete
  4. Second n third pict...thats ohsemmmm... Like it

    ReplyDelete
  5. cantik.
    tapi mungkin pada saya kalau pakai rasa janggal.
    sebab saya kureng sikit bab2 bergaya nih..
    hehe..

    ReplyDelete
  6. cantiknya! lama dh nina teringin nk pakai blazer keluar jalan. huuu

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes