Home Made | Dress by Mama ❤

Assalamualaikum. Hi Fellow.

anyone yang read entry PG dating dengan suami hari tu tak? ok, hari ni PG nak share dengan korang apa kejadian dengan kain yang PG beli dengan banyaknya tu :D

tara!

atas ni one of yang mama PG da siapkan dan telahpun PG pakai pegi ofic. that one dress tau. tak tahu la nak called dress ke jubah ke, asalkan dia macam jubah, PG called dress or jubah sahaja. ehehe, and untuk menampakkan dress tu nampak smart sikit, PG pakai dengan top tu. top tu PG beli dengan harga rm40-45 kalau tak silap PG. lupa pula nak snap dress tu tanpa top :D


PG dress seakan macam ni. cuma ianya street ke bawah. tak da pinggang. memandangkan PG nak tapuk perut yang buncit. ehehe. jadi buat dia longgar-longgar. as long bila lalu depan orang ramai and tak perlu nak tarik nafas panjang-panjang hanya sebab nak cover malu ada lemak tepu di situ. hehe. leher baju PG pakai baju kurung asli je. senang. lagipun PG kan bertudung. senang ar nak usai ;) tangan pula PG minta mama buatkan tangan baju selangor lelaki. tapi next time nak suh mama letak tangan bergetah je. sebab PG tak boleh kalau tak 'sinsing'. hehe. as usual, mama tahu apa yang best buat her doter. thank u mama

ok ! itu je la PG nak share dulu. yang lain tak siap lagi. memandangkan mama dapat projek kecil dari owner rumah terbalik yang PG pernah tulis dulu kat sini (link) . inshaAllah, PG share later ;)

much love. PG

Comments

  1. Salam kak, akak jahit baju ek? kita betul2 nk cr baju untuk majlis buan 3 ni (T_____T) design dah ada tp xd tukang jahit lg, klu ada pun mahal2 (T_____T) akak nk tolong tengok kan x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam syg. ;)
      akak tak jahit baju. mama akak yang jahitkan :)
      hurm. blh akak tgk design tu dulu? if mama akak dpt buat, then akak bgtau suzlin, blh? :) send kat inbox fanpage fb akakla ya :)

      Delete
  2. Nice color dress tu...kalau beli kain n tempah mmg best pakai..sbb ikut badan kita... akak pun suka tempah jahit je.. :)

    ReplyDelete
  3. Hee~
    bestnyaaa ur moommy hihiihihi <3
    T_T
    nak gakk!!!
    hehehhe suka tengok kak PG modeling hikhik.
    Tahu lah cantik :P hehheh

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara