23 January 2014

Floral Blazer ❤

Assalamualaikum. Hi Fellow :)

wa, sapa-sapa gomen kat sini, seronok sakan la korang hari ni kan. mentang-mentanglah da masuk gaji. senyum lebar je korang erk. my sista tu, silent pula hari ni. tak pula bising bunyi our group wechat hari ni. selalu ada je asking nak bawa makan la jumpa la. hehe. suker la tu :D

oh by the way. PG tak keluar lunch. tak tahu nak pegi makan kat mana. rasa macam da bosan pula makan kat tempat yang sama. selalu PG makan dekat tingkat 3 or tingkat 4 centre point, kk of course. tak pun pegi kopi ping dekat warisan square. kfc, mcd, secret receipe. heee. bosannya! anyway, ada ke yang duduk sabah boleh suggest lagi mana tempat PG harus lunch ni? oh! ikan bakar. yes. PG tak pernah makan lagi kat sana. mungkin esok lusa kot. ajak en. suami. tapi tu pun kalau en. suami boleh keluar masa lunch time. huhu. tau-tau je la, waktu bekerja gomen dengan company ni tak sama T_T sobsob.

ok! by the way too. PG lagi sebenarnya tengah mencari blazer macam ni tau. ala-ala bunga cinta gitu kan. kemarin petang da pusing satu centre point, kk of course for looking out this out fit sahaja. sampai kaki naik lenguh. pusing bukan buang masa tau. pusing sebab sementara tunggu en. suami ambik. hehe. but anyone, ada sapa-sapa pernah beli online tak blazer ala-ala bunga-bunga cinta macam ni? let PG know boleh kan? :D


nak juga macam ni! 
pakcik gugil, pinjam blazer awak yang cantik ya :)

much love. PG

20 comments:

  1. Farah pun dah mula minat dengan Floral Blazer tapi kalau nak pakai memang nak kena gaya betul2 ni... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. boleh match dengan jubah kan dear farah :)
      adoi. nak kena cari lagi ni nampaknya :D

      Delete
  2. kita selalu pi cp tak pernah lagi trserempak dgn pg ehehe...memang cntik lo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tak pa, inshaAllah satu hari nanti pasti jumpa punya ;)
      cantikkan asha :)

      Delete
  3. Sorry ganggu. Boleh tolong like page ni tak? Thanks :)
    https://www.facebook.com/pages/Lady-House-923/1417412005143164?ref=ts&fref=ts

    ReplyDelete
  4. Sorry ganggu. Boleh tolong like page ni tak? Thanks :)
    https://www.facebook.com/pages/Lady-House-923/1417412005143164?ref=ts&fref=ts

    ReplyDelete
  5. saye ade satu.tapi segan nak pakai rase macam tak kene je..hihi..hello...saye blogwalking..followed you..follow me back...makacihhh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo. napa segan :) boleh pakai dengan jubah tau :)
      pegi office pun boleh pakai ;) nanti PG bagi contoh paling cantik ya :D

      Delete
    2. haha sbb rase nampak gemok...bole2 sile tunjuk contoh nanti :)

      Delete
  6. wah cantiknye balzer..bunga2 lagi..cantik la pg
    isi tabung-ikea
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkan yumida ;)
      PG tengah cari online pula. kot2 ada yg jual online dengan harga murah kan ;)
      terima kasih syg.

      Delete
  7. waaahhhh google lah in malaysia hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey qila ;)
      harap2 jumpa yang di cari :D

      Delete
  8. cantiknyer blazer.
    tak pernah pulak terjumpa kat mana2 PG..

    p/s : gaji saya tak masuk lagi.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkan gee lion ;)
      hehe. horey! mesti hari ni da masuk :D

      Delete
  9. nampak comel hehe..bunga bunga ituu :D

    ReplyDelete
  10. try dekat Suria Sabah or 1Borneo. Rasanya nmpk bnyk aritu tgh sales but not interested. Menyesal pula tak beli

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes