Exclusive Giveaway by Mieya Atiera | Jom Join ❤

Assalamualaikum. Morning fello ;)

PG nak jemput korang join segmen anjuran mieya atiera bertajuk Exclusive Giveaway by Mieya Atiera. memandangkan PG one of sponsor untuk segmen tersebut juga, maka PG jemput kengkawan bloggers PG, join sekaki. segmen da start tau dan segmen akan berakhir pada 16 februari 2014. ar, sempat lagi la kan kalau nak join kan. klik banner tu kalau berminat nak join k. hadiah? yes, super banyak hadiah wei. klik SiNi kalau korang nak tengok yang super awesome. :) 

http://budakshumort.blogspot.com/2014/01/exclusive-giveaway-by-mieya-atiera.html

klik banner :)

much love. PG

Comments

  1. mcm best nie pg jadi sponser ekk..nak isi top up nuff asyik membuta ja nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ok jom join sekali tau asha :)
      serius banyak hadiah menarik ;D
      kat tuaran ni asyik mendung je asha, tu pasal kot nuffy asyik nak membuta. sedap nak tido tarik selimut la tu :D

      Delete
  2. macam menarik ni PG...all the best yer untuk PG... jap klik2 nuff untuk PG pula...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear farah, jom join sekali tau :D
      terima kasih untuk nuffed! :)

      Delete
  3. Thank you PG. Tolong promote GA Mieya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sahaja mia :) hihi. semoga lebih ramai yang join!

      Delete
  4. Wah wah ok ok malam ni inshaallah qila join hihihihi <33333

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. jangan lupa tengok hadiah :D ❤

      Delete
  5. jom join...hadiah mahai! http://suanazhar.blogspot.com/2014/01/giveaway-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ni kalau hadiah mahai, wajib join la erk? hehe. tq invite PG ya suana :) inshaAllah, PG join ❤

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara