Dealing With Adam | Pagi Hari Lagiiiiiiii !

Assalamualaikum. Hi Fellow.

Morning fellow. Sabah sejak menjak ni cuaca agak tak menentu tau. kan asha? kadang pagi da hujan. kadang petang. memang tak boleh nak agak lah kan macam tu. same goes with this morning. yang memang tak boleh nak agak that will be hapend. but then benda da jadi sebenarnya kan. ada benda yang agak membuatkan PG annoy sikit. trying to silent and keep silent. maybe silent is better. tak lah panjangkan ceritakan.

pakcik gorgel, saya pinjam gambar lagi dan lagi ya :D

ar. tensennn!
much love. PG

Comments

  1. Hehehe Adam buat apa je lagi kak PG hihihihi
    Dont get annoyed easily kak :D
    Sabar sabar huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sobsob. hehe.
      PG da ok. jgn risau ye syg ;)
      take care of u self qila! cepat sembuh!

      Delete
  2. mmg sabah hujan ja tiap pagi skg ni...sebab tu slalu lambat punch...haha..salahkan cuaca konon..sebab sedap ja tido..masih gelap konon..sekali tgk jam..haaa...lambat suda..sedey!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. alolo. no no no dear neesa. punch merah tak mau. tak mau tak mau ya ;) biar kita jadi pekerja cemerlang terbilang dan gemilang. tapi da sampai ofic, blog dulu di buka. ahahaha. :D

      Delete
  3. mood nya sama seperti cuaca gitu..tak pa..sabar itu penting

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tu la pasal sue bee. tak pa, cuaca memang tak menentu sekarang ni. jadi PG anggap moodnya pun ikut cuaca yang tak tentu punya pasal :D

      Delete
  4. haah la pg pagi nie pun huja lagi sejak semalam..bestnya kalau dpt tilam & bantal nie kan ehehe..top up ikea2x

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ahlah asha. pagi tadi pun hujan lagi. dari semalam kan. sejukkkkkk :D

      Delete
  5. singgah pd malam jumaat hari ini.. sekarang pon sedang renyai2.. mood tak baik juga.. hurmm..

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara