07 January 2014

CPUV Campaigns Ke 4 Dari Nuffnang 2013 - Creadited

Assalamualaikum. Hi Fellow.

Hi Nuffnang! terima kasih sebab memberikan PG earning diawal tahun 2014 ini, evendo earning INTI sebenarnya untuk tahun 2013 kan. tak pa! hihi. moga earning yang baru sahaja di kreditkan ini, akan membawa rezeki sepanjang tahun 2014 untuk PG pula. inshaAllah!. terima kasih Nuffnang :) Fello's! sorry, da seharian tak de entry baru dari PG. dan seharian PG tak blogwalking. PG sangat-sangat sibuk awal tahun ni T_T maafkan saya ya. nanti saya free, saya singgah blogwalking kat blog korang. sob sob. but please, please, kalau singgah blog PG, jangan lupa menabung kat sini ya :) kata geng topup? :D


CPUV ke 4 PG pada tahun 2013, dapat dari INTI Cycle 1 Degree Exten. Korang yang nak sambung belajar, cepat-cepat pegi tengok laman web INTI, kot-kot ada yang korang berkenan kan :) again. PG nak ucapkan terima kasih banyak dekat Nuffnang, juga buat para geng topup PG dan juga para kengkawan PG yang sudi menderma kilat klik dekat blog PG. PG sangat-sangat hargai. terima kasih ya semua! 

much love. PG

13 comments:

  1. Wah byk PG dpt. Ros cuma dpt rm0.69 je. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah ros. rezeki awal tahun :)
      hehe ros. tak pa, inshaAllah rezeki ros, dapat lagi cpuv dari nuffnang :)

      Delete
  2. banyak tu PG, mama singgit je... takpe lah... rezeki

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah....nana punya pun da credited:)

    ReplyDelete
  4. Wah hehhe qilah pun sama kak pg :D
    alhamdulillah huhuhuhuhu
    tak sabar for the next CPUV hee~

    ReplyDelete
  5. salam pkenalan, boleh PG bg tips mcm mna nak tgkatkan CPUV ?

    ReplyDelete
  6. salam pg kita dtg top up rhb..kita pun dah kredit nie..baru sikit sobs sobs

    ReplyDelete
  7. banyak tu PG..mcm mana nak join geng top up tu?..

    ReplyDelete
  8. singgah sini isi tabung ikea.. tahniah PG. nina pun dpt gak. hehe :)

    p/s: blog nina dh lama xpakai shoutmix sbb byk iklan dlm tu

    ReplyDelete
  9. tahnaiah kak.. semoga kita dapat cpuv baru soon.. amin.. hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah...cik akak dah kredit gak iklan tu..huhu

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes