14 January 2014

Bayaran Masuk | Rumah Terbalik - The Upside Down House in Borneo!

Assalamualaikum. Hi Fellow.


Dewasa (Malaysian) ialah RM10 seorang & 
RM5 untuk kanak2 dibawah 12 tahun. 
Tiada bayaran untuk 3 tahun ke bawah.

much love. PG

12 comments:

  1. salam pg singgah ptg cne..nuff tido la :)..ehh pg promosi VM14 ekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam asha. hihi. tak la juga sha. saja nak tulis. tapi kalau ada yg mencari, ada juga terselit hits kat blog PG kan :D

      Delete
  2. Replies
    1. hehe. pegi google sana sikit cik qila :D tak pun pegi tengok label rumah terbalik site PG . hehe. tapi mcm PG tak letak banyak gambar bout that pula tau. alamak :D

      Delete
  3. Replies
    1. hihi. next time sure juga best. sebab PG dgr depa nak buat site untuk kraftangan barang2an local sabahan :)

      Delete
  4. wah beznye...teringin nak masuk jugak..bila la dpt pg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah, satu hari nanti pasti dapat pegi :)

      Delete
  5. Wow,,,bestnya tempat ni,,1 day nak pergi,,entah bila

    ReplyDelete
  6. pernha dengar pasal tempat ni.... tp xpernah masuk

    ReplyDelete
  7. entah bila nk melancong ke sana.. huhu

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes