Attend Mesyuarat Agung Tahunan Puspanita | Menang Hadiah ❤

January 05, 2014

Morning, Assalamualaikum Fellow ;)

ok, PG update segera event yang PG attend jumaat bar-baru ni. qila tak sabar nak baca tu :D hihi. ok, jumaat lepas PG pegi attend Mesyuarat Agung Tahunan Puspanita, Persatuan Suri dan Anggota Wanita Perkhidmatan Awam Malaysia Cawangan Bandaraya Kota Kinabalu. Mesyuarat Agung setahun sekali, plus ada lucky draw wajiblah pegi kan. hihi. dan korang nak tahu, hadiah tahun ni paling best dan gempak ever is Gelang Emas. wehuuu!! memang rezeki akak sorang tu la. dia menang gelang emas tu wei. last year akak tu dapat kipas besar gedebak tau. memang rezeki la. hihi. PG pula menang....tengok gambar kat bawah :D syukur alhamdulillah. mama cakap, brand panasonic memang tahan ever gila. jadi, simpan sendiri untuk kegunaan di masa hadapan yang lebih cerah. boleh? hihi.


Mayor tengah berucap, PG sibok wechat dengan sista :D kekeke


horey! PG menang seterika Panasonic!

ok, qila. PG segera siapkan entry ni, sebab qila :D hehe. PG nak keluar dengan en. suami ;)
hihi.

much love. PG

You Might Also Like

7 comments

  1. my mum pun aktif puspanita..SU cawangan beaufort...hebat puspanita nih..mcm2 program!

    ReplyDelete
  2. lepas ni mesti akan rajin seterika baju..hehe. Tahniah PG :)

    ReplyDelete
  3. Ehehee sorry kak PG qila baru bangun hahahah.
    Wahhhhh seterika panasonic tu!!!
    Mahal kot T_T
    Baru haritu nak gi beli seterika baru ihihihi.

    Ok kak PG, gi lah detim tu :p hehehehe have fun!!!!!

    ReplyDelete
  4. wah aktif puspanita Puan gojes...semalam sepatutnya mesy puspanita d tempat kakgojes tp malas...hihihihi..apapun tahniah dpt hadiah tu

    ReplyDelete
  5. org kerja dgn gov mesti pegi meting puspanita.. nina pernah buat magazine puspanita utk p.pinang masa intern thn lepas. happening rupanya majlis tu.

    tahniah PG at least menang iron :D

    ReplyDelete
  6. wah bestnya menang hadiah, free pulak tu..tahniah PG

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images