Wahai Para Pengguna Tandas, Mari Baca

Assalamualaikum. Hai Fellow.

How many of we, yang masuk tandas dan menjaga adab ketika berada tandas? kekeke, cakap orang diri sendiri tak sedar ni tau :D sat lagi masuk tandas, tandas la tempat paling selamat nak ber gosip woot woot! psst, tak de tempat lagi ker. ar gitu. sapa pernah sapa pernah buat macam tu? angkat kaki buat peace depan pc cepat! ahahaha. 


ok, ok. sebenarnya, masuk tandas pun adabnya kengkawan. ni PG share, ye la, bila kita share info, share satu benda yang baik, ada jugalah pahala yang kita dapat kan. kan? :) jadi, korang, bolehlah kot tengok-tengok doodle yang PG share ni. sumber blog doodledream104.

Much love. PG

Comments

  1. kebanyakkan dlam tandas suka conteng benda2 yang tak elok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. selalunya tandas awam :D
      tapi masa PG sekolah menengah pun, tandas kat sekolah pun jadi mangsa :D

      Delete
  2. wah...lyeen dlm toilet selalu berangan..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha. PG da ada hangpon canggih ni, dalam tandas pun masih boleh layan candy crush. ahaha

      Delete
  3. selalu nmpk conteng cna cne..ehh vadalisme sungguh..isi top up inti x 2 :)

    ReplyDelete
  4. Ha'a kan PG.. walau kat tandas, kita tetap kena jaga adabnya! Nice sharing! thanks... >.<

    K'Yus klik2 tabung sini!

    ReplyDelete
  5. dalam toilet slalu lyn perasaan je. hee

    ReplyDelete
  6. menarik sungguh kartun dia..
    kalu conteng ni kat tandas pun org x marah.

    ReplyDelete
  7. Hahaha kartun dia sangat bagus lah :D
    Hihihihi banyak benda yang selalu tak buat
    So have to praktikkan ni hihihi
    Thanks kak PG!!! <3

    ReplyDelete
  8. haha.. lawak la. dlm tandas macam2 imaginasi ada. nina klik2 lg :))

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara