Trailer Filem Paku !

fellow. assalam.

macam best je macam best je kan. hari ni wayang paku da keluar la wei.  PG da tengok trailer movie ni. macam best macam best je :D inshaAllah ecok bolehlah kot pegi tengok. hehe. apa lagi, pegi tengok dengan geng-geng kaki wayang la jawapnya. korang, yang free ecok or weekend nanti, boleh pegi ajak adik beradik, sedara mara, kengkawan pegi tonton sama tau.

 
wajib tonton ni 
 
much love. PG

Comments

  1. tgk kat tv nampak mcm seram la kak
    filem baru ni kan
    isi tabung nuffnang sini-transitions

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yang wajib nak pegi tengok ni yumida :) morning, thanks syg :)

      Delete
  2. mesti pg nie kaki wayang kan hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. boleh juga la asha. hehe. next time, boleh kita pegi tengok wyg sesama kan :)

      Delete
  3. wahhh nampak sgttt best citer ni.. nnt nak gi tgk ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara