12 December 2013

Trailer Filem Paku !

fellow. assalam.

macam best je macam best je kan. hari ni wayang paku da keluar la wei.  PG da tengok trailer movie ni. macam best macam best je :D inshaAllah ecok bolehlah kot pegi tengok. hehe. apa lagi, pegi tengok dengan geng-geng kaki wayang la jawapnya. korang, yang free ecok or weekend nanti, boleh pegi ajak adik beradik, sedara mara, kengkawan pegi tonton sama tau.

 
wajib tonton ni 
 
much love. PG

6 comments:

  1. tgk kat tv nampak mcm seram la kak
    filem baru ni kan
    isi tabung nuffnang sini-transitions

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yang wajib nak pegi tengok ni yumida :) morning, thanks syg :)

      Delete
  2. mesti pg nie kaki wayang kan hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. boleh juga la asha. hehe. next time, boleh kita pegi tengok wyg sesama kan :)

      Delete
  3. wahhh nampak sgttt best citer ni.. nnt nak gi tgk ni

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes