Trailer Filem Paku !

December 12, 2013

fellow. assalam.

macam best je macam best je kan. hari ni wayang paku da keluar la wei.  PG da tengok trailer movie ni. macam best macam best je :D inshaAllah ecok bolehlah kot pegi tengok. hehe. apa lagi, pegi tengok dengan geng-geng kaki wayang la jawapnya. korang, yang free ecok or weekend nanti, boleh pegi ajak adik beradik, sedara mara, kengkawan pegi tonton sama tau.

 
wajib tonton ni 
 
much love. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. tgk kat tv nampak mcm seram la kak
    filem baru ni kan
    isi tabung nuffnang sini-transitions

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yang wajib nak pegi tengok ni yumida :) morning, thanks syg :)

      Delete
  2. mesti pg nie kaki wayang kan hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. boleh juga la asha. hehe. next time, boleh kita pegi tengok wyg sesama kan :)

      Delete
  3. wahhh nampak sgttt best citer ni.. nnt nak gi tgk ni

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images