Tatatertib dan Peraturan Pusat Sumber ;)

fellow. assalam. 

cute tak comel tak? :) 
PG ambik dari google, kalau korang nak, sila la ambik :D

mata tak boleh nak layan ni. mengantuk sesangat pagi ni.
sat lagi mengadap en. bos . kemarin da design peraturan library yang sangat simple mimple. 
kalau tak kena terima lagi. sure aku cuti lepas ni T_T


T_T

much love. PG

Comments

  1. pg keja kat libraray ekk..bestnya boleh baca-baca buku..top up

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah asha :) horey!! bos terima :D
      tak jadi cuti la jawapnya. hehe

      Delete
  2. Best kerja kat library ni. Boleh baca buku free. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tapi gomen biasalah banyak buku yang saya sendiri pun tak reti nak baca :D ada elektrik, law, etc la :D

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara