10 December 2013

Tatatertib dan Peraturan Pusat Sumber ;)

fellow. assalam. 

cute tak comel tak? :) 
PG ambik dari google, kalau korang nak, sila la ambik :D

mata tak boleh nak layan ni. mengantuk sesangat pagi ni.
sat lagi mengadap en. bos . kemarin da design peraturan library yang sangat simple mimple. 
kalau tak kena terima lagi. sure aku cuti lepas ni T_T


T_T

much love. PG

4 comments:

  1. pg keja kat libraray ekk..bestnya boleh baca-baca buku..top up

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah asha :) horey!! bos terima :D
      tak jadi cuti la jawapnya. hehe

      Delete
  2. Best kerja kat library ni. Boleh baca buku free. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tapi gomen biasalah banyak buku yang saya sendiri pun tak reti nak baca :D ada elektrik, law, etc la :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes