Serum Biowhite Collagen ❤

December 25, 2013

fellow. Assalamualaikum again.

Since da follow blog nameeroslan, PG akan selalu update tengok apa yang baru dekat blog beliau tau. Namee pun rajin buat review, dan kali ni namee ada buat review tentang produk yang dia da pakai almost 4 month. Serum Biowhite Collagen. Macam best je macam menarik je kan :) korang boleh baca dekat sini, 4 bulan pengalaman.


kredit : irinenadia blog

Serum Biowhite Collagen. Harga pun murah tau. Mampu milik la orang kata. Da namanya nak cantik kan, kenalah berkorban sedikit. So, PG teringin juga nak cuba. Kot-kot cantik macam artis korea ke apa ker. Tak pun, lawa like rita rudaini gitu. hehe. perasan sungguh! Oh, ada 2 blogger retis yang pakai sama tau, korang boleh baca dekat link yang PG share tu.
Korang yang nak tahu lanjut tentang produk ni, bolehlah tengok apa yang patut dekat facebook produk ni.
Facebook Page : Panacea Beauty Official 

Selamat mencuba ya ;)
Much Love. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. Replies
    1. ar, menarik kan ejulz. by the way, kaum adam pun can use ni tau :)

      Delete
  2. mama sekarangkan tak pakai apa pun kat muka...... pencuci je lah... hihi

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita mama. pencuci muka pun yang murah dari biasa :D

      Delete
  3. mcm best je tp kadang2 nina takut nk guna produk baru.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu nina. Takut juga tak ngam dengan body kita kan, nnti lain pula jdnya :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images