Selamat Pengantin Baru Yuyu Zulaikha ♥ Bakal Suami

December 04, 2013

fellow. assalam.

o.m.geee. rasanya aku la orang paling last ever di dunia earth ini yang tak tahu yuyu zulaikha aka empunya blog kupukupukecik blog akan bernikah kawen dalam masa beberapa hari lagi. Ya Allah. how sweet are u dear :) semoga segalanya berjalan lancar on ue wedding day. kalau tak cek facebook fan page puan gojes, sure aku ketinggalan cerita yuyu ni. cerita cari cincin kawen yuyu mengingatkan aku pula time nak cari cincin kawen. maigrain juga tu tau. hihi.


congrats yuyu :)
 ( pinjam gambar yuyu ya )
 " apapun, wedding yuyu tinggal lagi sembilan (9) hari. idea semua terhad. entry tak boleh selalu update sebab tangan dua dua penuh dengan bunga hantaran. korang datang tauu majlis nanti. dah jemput dah kan di entry lepas. "
much love. PG

You Might Also Like

15 comments

  1. ye paan edit sendiri puan gojes nk paan editkan template ke? :)

    ReplyDelete
  2. Nak juga. Tapi risau juga. Sbb takpernah minta sapa2 edit sblm ni :D

    ReplyDelete
  3. dtg to up inti..dah nak kawin dah bloger femes nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tak sabar pula nak baca entry kawen dia :)

      Delete
  4. tahniah buat yuyu, tak lama dh nk kawin..teringin nk pergi wedding yuyu sebab takla jauh sngt..tpi...:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala...kenapa ada tapi erk? dia da jemput pun kan kat blog dia :)

      Delete
  5. Tahniah Yuyu, semoga berkekalan ke anak cucu....

    ReplyDelete
  6. congrats buat yuyu.. makin banyak blogger fames kawen

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images