Selamat Pagi Isnin December :)

December 23, 2013

fellow. assalam. 2 hari tak blogwalking ni, korang apa khabar? cuti 2 hari pi mana? hihi. ok, hari ni nak update sesegera mungkin. lepas ni PG nak blogwaking sat. nak balas jejak si geng topup PG. ok, hari ni office sunyi sepi seketika. ye la da habis tahun plus nak sehari dua lagi akan ada sambutan krimas, staff kengkawan PG yang non muslim da start bercuti. bercuti sampai ke tahun depan, plus cuti urus anak-anak lagi yang bakal bersekolah, inshaAllah dalam seminggu lagi kan. so, tinggal kat pejabat ni, ada lagi 2 3 orang yang muslim la of course ;) tak pe. ni la namanya bermuafakat kan. dulu raya, kita dok raya sakan. cuti lelama bukan main lagi. la ni, biar depa bercuti pula. hihi. lagi pun, bulan ni gaji awal kan. erk. apa kaitan dengan gaji awal? hihi. 
 
 
pakcik gugil, pinjam gambar awak lagi :D

ok. so, sempena sambutan krimas yang bakal tiba ni. PG nak ucapkan selamat menyambut krimas buat kengkawan PG yang menyambut krimas. have fun dan berhati-hati ketika bercuti. begitu juga buat para bloggers yang menyambut krimas. merry krimas and happy new year 2014 :) sebut pasal sambutan krimas, soon PG share last week punya story. tunggu je la entry seterusnya. PG nak blogwalking sat :)

much love. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. mrning pg hehe kta pun cuti 2 hari brblog..to up inti ;)

    ReplyDelete
  2. hehe. kita sama :)
    PG ada baca kat blog asha tadi :D

    ReplyDelete
  3. salam isnin PG..sy cuti sehari saja..:(..gaji pun tak masyuk awal..hukhuk btw sy isi topup PG :)

    ReplyDelete
  4. Hi, PG.. K'Yus x gi mana2 pun.. Sabtu jer pergi beli buku2 skolah utk kakak kt skolah dia.. lepas tu terus pergi mkn tgh ari kt D'Santap, mkn asam pedas.. Hari Ahad, lepak kt rumah jer.. hehe..

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images