Sambutan Hari Krimas dan Exchange Gift

December 25, 2013

morning fellow. assalamualaikum.

Last friday, office PG ada buat makan-makan sikit sempena Menyambut Hari Krimas. All the makan-makan arrange by kengkawan office yang non muslim, yang menyambutnya. Kira macam berbalas la kan. Hari Raya lalu, our muslim member arrange all the makan-makan. And, this time pula the non muslim punya part. Ok, PG ada terbaca secara pintas lalu kat facebook suami pagi tadi, yang mengatakan menyambut dan menerima hadiah sempena krimas adalah tidak dibolehlah bagi yang muslim. hurm. PG tak berani nak komen lebih tentang itu. Apa pun, PG nak wish again Merry Krimas to Kengkawan office PG yang sambut, dan to all sedara mara mama side yang sambut, merry krimas dari kami sekeluarga.


the makan-makan moment

 

hehe. PG dapat dua hadiah. the big one from my beloved Pengarah ;)
yang kecik tak tahu dari sapa :D

Much Love. PG

You Might Also Like

4 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images