05 December 2013

Random Giveaway RM50 Tunai Oleh HASRULHASSAN.COM

fellow. assalam.

PG nak join segmen dari uncle HH. as korang tahu, uncle HH one of blogger yang aktif menulis entry-entry baru tau. korang yang tak jadi follower uncle HH lagi, silalah berbuat demikian. penulisan uncle HH pun memang best. simple tapi penuh dengan info terkini. oh, yes. berbalik dengan tajuk PG tu. PG join segmen uncle HH, ye la kot-kot rezeki masyuk, menang rm50.00 dari uncle HH kan. masyuk juga tu. :) korang yang nak join, boleh lah berbuat demikian dengan klik banner yang PG letak tu tau :)


Tarikh Tutup Penyertaan : 15 Disember 2013 - klik sini pun boleh :)

ar sempat lagi kalau korang nak join sekali lagi :) jom! kot-kot rezeki menang rm50.00 kat korang. Good Luck!

much love. PG

4 comments:

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes