Pesanan Khidmat Masyarakat | Gegirl! Beware Sebelum Masuk Toilet

Assalamualaikum Fellow :)

Pagi ni PG nak share sedikit info dengan korang. BEWARE! wa gitu. macam ada puppy nak kejar pula kan, jadi jangan lalu lalang kat sini. kang kena gigit bontot, ar sapa susah? hihi. ar, boleh pula gitu kan. :D

ok, ni PG nak share sedikit maklumat yang PG dapat dari blog kak mialiana. By the way, semalam pun ada kena share dekat facebook, tapi PG tak ambik point sangat. Tapi bila nampak kak mia share, rasanya perlu ada kesedaran sivik dalam diri ni, share pula dengan korang semua. Lebih-lebih untuk kaum hawa yang comel-comel gitu kan. hehe. Ok! Sila baca :)


kredit : mialiana.com

jangan abaikan, hope korang boleh share sama :)

Much Love. PG

Comments

  1. bahaya owhh sekarang..makin canggih mcm suda org buat..adehh kena selalu berwaspada nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu asha. sekarang ni, evendo kita berada di zaman teknologi canggih, tapi ada juga mereka2 out there yang menyalahgunakannya kan. tak tahu la mentaliti mereka ni, dorang letak mana. huhu.

      Delete
  2. ade pulak letak CCTV dekat tandas perempuan .. eee !! kalau kite dapat la orang yang letak ni , maunye kene belesah dengan kasut tomet .. ahaha ! padan muke ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. tak reti kenapa nak kena letak cctv bagai dalam toilet. kalau terdesak sangat pun, letak je la JAGA kat situ kan. heee. tapi, ada ke JAGA nak keja sampai lewat malam T_____T

      Delete
  3. alamak, tak jadiklah kencing kalau rupa itu.. hihihih....
    kurang asam jawa betul...

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ala mama, kena beware dahulu la, jangan sampai tak buang air kecik pula. kang ada batu karang pula nanti :D

      Delete
  4. eh eh bole pulak macam tu ya..nak share la pic ni kat fb..bole tak PG? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ja cik itah :) silalah berkongsi ;)

      Delete
  5. shad kalau boleh, memang elak kalau nak msuk toilet awam.. seram wooo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. PG pun mcm tu. tak selesa kan. tapi nak buat mcm mana kalau da masa tu juga nak kena public toilet. uwargh!

      Delete
  6. dah bc td..risau la..zmn skrg ni mcm2..

    ReplyDelete
  7. gud sharing, takut plak bila baca..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut juga kalau benar2 terjadi kan ika. Kena waspada lepas ni tau :)

      Delete
  8. tandas awam jarang masuk.. fuhhh selamat sikit. nina singgah sini PG :) topup Inti !

    ReplyDelete
  9. bahaya betul la sekarang ni,... ni takut nak g toilet awam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau terpaksa, kena beringat sebelum masuk ya deno :)

      Delete
  10. Macam-macam yea sekarang ni. Takot aih...

    ps: earnings dah kosong sebab baru cashout...CPUV je on going. Hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaman canggih, tp ada yg salah guna kan mummy . PG pun sama, ada 1 ketul yang masi on going. yahoo!

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara