Personal Taste Korean Drama ♥ Lee Min Ho

fellow. assalam.

horey! semalam da habis tawaf tonton drama korean Personal Taste ni. best. memang best. lebih-lebih lagi ada Lee Min Ho kot kat sana :) adoi. boleh jatuh cinta kalau dia da mula senyum wei. ni kalau shasha tak bagitau suruh tengok, memang aku tak tengok dan tak tahu pun ada si min ho kat sana :D korang, harus tengok!


Personal Taste Poster :)

aku searchlah sikit pasal Lee Min Ho kat Wiki. drama Personal Taste keluar pada tahun 2010 dan dia menang Hot Actor untuk drama ni tau. wehuu! lepas ni sure aku akan tonton all drama min ho. kalau free la kan :) oh, by the way, kalau korang tak tengok lagi drama korean Boys Over Flowers, korang harus tengok drama tu sama. drama tu memang hot. and lee min ho was there tu. memang best best and best! :D boleh habis quota internet aku dulu masa nak tengok. tapi sekarang ni, da belambak cd korean drama murah-murah gitu di jual kan. ;) apa pun, selamat menonton dan berhujung minggu korang! :)

much love. PG ♥ Lee Min Ho. see, nampak nak muntah tak kat sana? hihi.

Comments

  1. kalau akak tak layan sangat gan cite2 korea ni..

    ReplyDelete
  2. Hihi. Tak pe kak. Sekali sekala blhla tgk :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara