Para Peserta BLOGRR : Blogger Most Wanted 2013

December 12, 2013

Morning fellow. Assalam. Blogrrr? Apa itu Blogrrr? PG pun tak tahu. tapi ada terbaca sedikit info dari blog BicaraMakDara aka Mak Suka Meroyan gitu. kata mak: 

BLOGRRR: Blogger Most Wanted 2013 adalah acara untuk menghargai para penulis blog Malaysia dalam menggunakan kemajuan teknologi maklumat di Malaysia dan menjadi wakil suara Malaysia di alam maya.
oleh itu, ada 5 calon Peserta dalam setiap kategori yang dipertandingkan. Dibawah PG listkan kategori yang bakal di nobatkan seorang pemenang dalam satu-satu kategori.

KATEGORI: 
Best Blogshop (for blog that sells online)
Best IT & Gadget Blog
Best Art & Photography Blog
Best Entertainment Blog
Best Food & Travel Blog
Best Sports Blog
Best Fashion & Beauty Blog
Best Family & Health Blog 


Best Personal Blog

Best Automotive Blog
Best of Disability Blog 


ok, PG highlightkan Best Personal Blog sebab PG adore dengan depa semua. cuma broframestone je PG tak berapa kenal. apa pun, majlis akan berlangsung pada 14 December 2013 ini, dan PG sure pasti waktu itu, puluh plus ratusan blogger femes memes was there. korang, yang ada masa pada hari tersebut, cepat-cepat layari laman web blogrrr
untuk lebih lanjut dimana majlis akan di adakan ! :) PG kreditkan sepenuhnya buat Makdara blog :)

much love. PG

You Might Also Like

7 comments

  1. Replies
    1. bukan lagi macam tu ika, memang best pun kan :)

      Delete
  2. syok mereka yang tercalon kan..yg blogger ala2 mcm saya ni.. (tah layak tak panggil blogger..hihi) tengok dan admire je la... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo, jangan la macam tu kak. once kita ada blog, ar, sure la kita ni blogger . hihi.

      Delete
  3. Tak dapat nak join sekaki. Komitmen terhadap kerja dan juga kesihatan diri yang tak mengizinkan Mieya ke sana. sobsob

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images