Para Pemenang DBKK GOT TALENT 2013

fellow. assalam!

remember my entry about Anugerah Skrin 2013 | Dbkk Got Talent 2013 yang menjadi delima aku sebab nak pegi tengok yang mana satu tu? hehe. then, aku tak tengok ASK2013, aku pegi tengok Dbkk Got Talent 2013. mestilah kena datang. nak kena bagi sokongan padu tu dekat kengkawan.


Para Peserta, Pemenang bersama Mayor Bandaraya Kota Kinabalu.
oh my friend, no. 3 dari kanan :D

oh. Zanariah aka yaya. kawan aku tu erk? dia tak menang. i mean. 1 hingga 3 tak. but dia dapat number 4 kategori nyanyian. syukur alhamdulillah. sekurang-kurangnya dia da buat yang terbaik. memang terbaik la! then untuk kategori nyanyian terbuka pula. Marcus, of  course la kawan aku sorang tu menang. suara dia. nauzubillah lah aku kata :D

apa pun, thanks to our Mayor Bandaraya Kota Kinabalu sebab telah menganjurkan, mengadakan program seumpama ini. thanks to kelab reka dbkk also. sekurang-kurangnya, bakat yang lama terpendam tu, dikeluarkan dan others terhibur. lepas ni yang juara tu, ar pegi masuk AF ! hehe. Tahniah SEMUA!

much love. PG

Comments

  1. tahniah bagi pemenang :D
    sedap nampaknye tuh acara :)

    ReplyDelete
  2. pg krja kat DBKK ekk..tahniah mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah asha. hihi. #ok! terima kasih. ahaha. kakak wakil :D

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara