08 December 2013

Page Rank Blog Puan Gojes Pulak ;)

Page Rank Blog Puan Gojes?! fellow. assalam. morning too! wa, tajuk bukan main lagi kan. macam lah blog retis hebak sangat siap nak cek blog di tangga mana. huhu. sekian. tapi, wargh! tak sangka page rank blog PG 1/10. hukhuk. sumpah. tak tahu apa benda. aku nampak uzu aka emas putih update bout this, hati pun gatai nak cek blog sama.


anyoneeee!! 1 tu menandakan apa erk? T_T

much love. PG

4 comments:

  1. wahhh tahniah dpt no 1..mesti blog pg blog gojes..

    ReplyDelete
  2. sobsob. sebenarnya PG nak tahu apa kegunaan dan tujuan sebenarnya page rank ni T__T
    apa pun, terima kasih asha :)

    ReplyDelete
  3. wahhhh menaik lah tu kn maksudnya? :D
    Piwit!!!!

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes