Mengantuk Tahap Dewa Dewi !

December 02, 2013

fellow. assalam.

aku mengantuk sangat ni. subuh tadi awal bangun sebab kena gerak awal pagi dari tuaran balik umah kat inanam pula sebelum pegi kerja. mengantuk sangat-sangat. ni dek sebab petang kemarin tidur macam tak pernah rasa nak tidur. tidur tahap tak sedar dirilah aku kata. kesannya semalam memang tak berapa dapat nak tido. da balik-balik aku main candy crush tu pun masih juga mata tak nak lelap. la ni kesannya is, aku balik-balik menguap wei! ~


uncle google. pinjam gambar awak lagi T_T

much love. PG

You Might Also Like

1 comments

  1. mesti mood pun down sikit kan sebab mengantuk hehe

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images