Mengantuk Tahap Dewa Dewi !

fellow. assalam.

aku mengantuk sangat ni. subuh tadi awal bangun sebab kena gerak awal pagi dari tuaran balik umah kat inanam pula sebelum pegi kerja. mengantuk sangat-sangat. ni dek sebab petang kemarin tidur macam tak pernah rasa nak tidur. tidur tahap tak sedar dirilah aku kata. kesannya semalam memang tak berapa dapat nak tido. da balik-balik aku main candy crush tu pun masih juga mata tak nak lelap. la ni kesannya is, aku balik-balik menguap wei! ~


uncle google. pinjam gambar awak lagi T_T

much love. PG

Comments

  1. mesti mood pun down sikit kan sebab mengantuk hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara