Menangi iPad Mini dengan Wi-Fi 16GB! | Maybank #LiveLifeAmplified Facebook Challenge | Terima Kasih Nuffnang

December 10, 2013

fellow. assalam! 

fuh fuh. tajuk entry panjang wei. hihi. korang! Ingin menangi iPad Mini dengan kelebihan Wi-Fi 16GB? mari sesama PG join contest | Maybank #LiveLifeAmplified Facebook Challenge sekarang. sebab tarikh tutup contest 31 Disember 2013 ini. sempat lagi kalau nak join kan ;)


Nuffnang, terima kasih invite PG join contest ni. inshaAllah, free nanti, will join sekaki :D untuk korang yang free dan berminat nak join contest dan menangi hadiah yang super b, RM10,000 ribu ringgit selain menang iPad Mini tersebut, do visit  www.facebook.com/Maybank. untuk mengetahui terma dan syarat penyertaan, klik here.

much love. PG

You Might Also Like

12 comments

  1. joinlah PG...mana tau ada luck nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak juga join, tapi nak kena apply 2 card pula. heeee. PG ada 1 kad je T_T

      Delete
  2. macam susah ja terma dan syarat tu..huhuhu..sy ada juga kena invite tapi terasa malas la pula nak join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah tu la pasal cik itah. syarat agak berat T_T

      Delete
  3. Join contest memang best, tapi nak ikut Term and Conditions dia ni yang berat sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul T_T PG pun masih dan tengah berfikir nak join ke tak T_T

      Delete
  4. kita pun ada kena invite..tpi mcm susah sgt dia punya terms..to up

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah sha. nak kena daftar bagai lagi kan T_T
      terima kasih datang topup syg :)

      Delete
  5. Replies
    1. hihi. azwar, PG tak join kot. T_T
      syarat berat la. sobsob.

      Delete
  6. Replies
    1. T_T ah'ah yumida. hadiah gempak kan. tapi PG tak join T_T
      syarat berat sgt :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images