25 December 2013

Membeli Belah di Zalora Online ♥

Zalora Online. Assalamualaikum korang. Sekarang ni, da banyak dan bersepah-sepah laman web, blog yang kita boleh tengok kalau nak beli something dengan cara mudah kan. One of yang memang femes memes sekarang is, Zalora. Zalora yang penghantaran sehari je tu. Sebab Bos female PG, dia memang suka beli barang since kenal zalora dari anak-anak dia, which is, anak-anak dia pun suka shopping kat zalora. Then bila dorang pick item and pay hari ni, sure esok da sampai kat ofic. Memandangkan kami satu ofic, PG tahu la. hehe.


RM15.00
Ethnic Chic

Tyaan Viscose Floral Shawl

Length x Width
- 171cm x 69cm
- Polyester 
 

RM15.00
Ethnic Chic
Frehaa Viscose Paisley Shawl

Length x Width
- 183cm x 71cm
- Polyester 

ar, nampak tak . nampak tak atas tu. itu penangan zalora la tu. PG berkenan dengan dua item atas tu. inshaAllah, next week dapat gaji en. suami (hehe) , PG nak beli dua item atas tu. inshaAllah. oh, korang yang berminat nak sopin dekat zalora, boleh masuk laman web ni ZALORA. Daftar terus la kalau berkenan :) PG da daftar :D

Much Love. PG 

8 comments:

  1. memula dulu mcm problematic gak zalora ni..tp dorg belajar dr kesilapan kot..then jadi mcm skg.. nak jugak tengok2 apa yg bole dibeli(sebut borong) kat zalora ni nt..hihi. tq for preview PG :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. jom kak ct ;) best kan kalau shopping dengan mudah dari rumah ;) heeee. geramnya. tak sabar nak beli seketul dua ketul kat zalora ni :D

      Delete
  2. geram je rasa nak beli kalo tgk website gini kan sis.hee..nana pnh skali je bli jubah dari zalora..guna vocer :-) servis mmg tip top.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke nana? wa, bestnya :) setakat ni PG belum pernah beli apa2 lagi kat zalora, cuma pegi tengok cuci mata sahaja. hihi. lepas ni sure beli something kat sana :D

      Delete
  3. cantik tudung tu kak
    aah kan zalora klo beli brg free je penghantaran
    isi tabung nuff sini-inti

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan syg :)
      tak sabar PG nak beli :D
      terima kasih isi tabung akak syg :)

      Delete
  4. cantiknya PG.. murah pula tu. hehe. singgah membalas dendam klik2 tabung :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes