07 December 2013

Internet Da Makin Lembab !

fellow. assalam. morning.

huhu. tak suka la bila nak start blog je, internet yang lembab bawa mood yang tak baik. bosan. sekian.
tadi da selesai follow memfollow blog-blog dalam segmen uzu a.k.a emas putih. cuma instagram lynahana shop je lagi tak follow. internet da makin lembab like siput ba**.
korang, korang yang free, jom PG ajak pegi join segmen Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih
kot-kot rezeki melekat kat blog korang kan :) inshaAllah, PG join sat lagi. while nak tunggu internet laju sikit T__T


peace!
much love. PG

2 comments:

  1. kita dah join dah tadi pagi..harapla da lucky kali nie :)
    ehhj rumah tunggang terbalik..kita dah pigi :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes