Happy Birthday Pengarah ♥

December 12, 2013

horey! lunch time tadi makan free lagi kat ofic. kalau hari-hari dapat makan free kan, memang awesome giler la aku cakap :D ok ! lunch tadi ada Sambutan Birthday Pengarah yang ke 54. GBU Pengarah :) dan, as usual. di mulakan dengan speech froum our beloved pengarah, then bagi hadiah dekat pengarah then aktiviti last yang paling memang di nantikan ever bila buat sambutan party dekat ofic, tak lain tak bukan, makan time !!!! 


ok, that our beloved pengarah, tuan michael samuil
Pengarah Jabatan Pentadbiran dan Sumber Manusia

 ini staff dia yang gedik's sebab nak juga sibok bergambar dengan gift pengarah :D


lunch yang super sedap sampai tak boleh nak ambik gambar bebanyak sebab makanan cepat habis.
semua orang kebulur kot maybe :D

much love. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. seronoknya ada makan2 free..untung pg hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. dekat ofic PG memang kalau ada sapa-sapa birthday, akan sambut tau asha. dekat bahagian PG je la :D

      Delete
  2. nampak sedap2 la makanan tu kak
    hmmmm
    selamat ulg thn buat pengarah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. sedap syg :) ayam penyet, lada dia kan pedas. memang meletup la. pecah leleh :D
      terima kasih , hehe wakil pengarah :)

      Delete
  3. sdapnya ayam tu..nk skit..lapar ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. ala, kat mana tu liniey? nak pos kan takut basi pula :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images