16 December 2013

Good Morning Fello ♥

fellow. morning and assalam :)

so sorry, seharian kemarin tak blogwalking T_T i'm not feeling well yesterday. then, nak minta maaf sesangat kat kengkawan bloggers yang  ziarah blog PG, tapi PG tak sempat nak membalas jejak korang k. hopely hari ini akan sempat blogwalking kat blog korang. and thanks yang sudi topup ads nuffy PG too. korang memang awesome giler tau tak. :D so, this morning, PG da ok sikit. biasalah kalau bendera merah da naik. sobsob. sakit perut melampau kemarin memang tak boleh nak kata apa da T_T


hey U ! Good Morning :)
oh, ni pakai camera apps 360 darjah tu tau. 
maka. jangan tertipu dengan kulit putih wajah yang berseri-seri di pagi hari ni . 
ahaha

much love. PG

9 comments:

  1. Morning PG,

    Get your Monday rock! buang Monday blues jauh-jauh dan kekalkan semangat! Weeee~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Morning khamsi :)

      Ok, i will Monday rock today! :D
      hehe. thanks khamsi! ;)

      Delete
  2. salam pagi pg..isi top up.ceria ja pagi nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam morning asha :)
      terima kasih dtg topup ya asha :)

      Delete
  3. selamat pagi..moga hari isnin membawa keceriaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat pagi sama ija :)
      inshaAllah. pagi isnin gitu kan :)

      Delete
  4. Morning PG yg gojes...have a nice day! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Morning Mime yang sweet :)
      tq dear :) have a nice day to u too okei :)

      Delete
  5. get well soon dear.. makan ubat. malam bru dpt singgah PG

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes