Fesyen Ibu Mengandung di Karpet Merah Anugerah Skrin 2013

fellow. assalam again. 

Anugerah Skrin 2013 baru-baru ni memang aku tak sempat lagi nak tengok. sedangkan nak tawaf semula tonton kat laman web tv3 tu pun aku tak menyempat lagi, dan selalunya aku memang akan nantikan berita terkini atau gambar-gambar dari blog fav aku. sapa lagi kalau bukan abg nara, empunya blog beautifulnara. memang aku suka la blog abg nara tu. even, ada juga aku baca, yang tak berapa suka dengan blog abg nara. tak tahu la kenapa. hehe. apa pun, aku nak share 2 gambar ni sahaja. memandangkan kedua pelakon ini aku memang suka la lakonan depa. dan kedua mereka juga sedang 'mengandung' kan baby pertama mereka. hihi. ada persamaan tak kat sana :D


yes, liyana memang super B pakai apa sahaja pakaian di badan beliau :)
but, i'm worried yes. sebab see, liyana macam pakai kasut tinggi kat situ . hurm. 
bukan orang kata, ibu mengandung ni elakkan pakai kasut tinggi erk?

linda? memang vouge la linda kat sini, dan sapa kata ibu mengandung tidak boleh melaram kan? hehe.
sumber : beautifulnara blog

much love. PG

Comments

  1. artis biasala kan nak vouge gitu :)..

    ReplyDelete
  2. xsesuai pakai heels.. apa pun tahniah buat mereka :) singgah topup

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara