Felixia Yeap Berhijab | Model dan Juga Blogger

orang kata, 'dont judge the book by its cover'. so, aku rasa that words mungkin sesuai untuk si cantik manis Felixia Yeap. si model ala-ala arnab or what ever. aku tak kenal engko sapa. dan aku tak pernah explore tentang engko. till yesterday, ada satu link aku nampak kat facebook talk about u. then aku nampak engko dalam versi yes, ala-ala arnab engko. then...

when that link mention engko seorang blogger, terus aku pi cari blog engko. dan i see u there. wow~ subahanaAllah. awak sangat-sangat cantik. serius. kalau tak cantik, tak la awak jadi model kan. dan yang lagi mengejutkan aku is, awak ber hijab ! cantiknya :) then aku rasa, engko pasti sedang berubah ke arah yang baik dan yang lebih baik and maybe to be 'muslim'. maybe?


is that u dear? awak sangat cantik !

yes. u kan?


then, aku harap awak akan berhijab sepenuhnya. inshaAllah. 


cantik kan? :)
sumber blog felixiayeap.blogspot.com

much love. PG

Comments

  1. setiap manusia pasti akan berubah kan pg ;)..tpi biarla berubah kearah kebaikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu asha. dan semoga di berikan hidayah buat felixia untuk mengenal erti hijab yang sebenar :)

      Delete
  2. Cantikkan! K'yus dh baca psal dia.. Doakan semoga dia diberi hidayah.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes. dia cantik kak yus. tu la, harap dia diberikan hidayah. suka tengok dia wear baju kurung pink tu :)

      Delete
  3. manis bila berhijab
    pasal share button kat entry yumida, fungsinya supaya memudahkan kita post artikel kat group2 di fb, juz taip nama group nnti ia akan sebarkan..senang n mudah

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ok. that mean, PG kena buat macam tu je la kan yumida :)
      nanti PG minta tutorial boleh kan? :)

      Delete
  4. cantik bile berhijab.. semoga mendapat hidayah.
    nina dtg sini topup :)

    ReplyDelete
  5. semoga beliau diberi hidayah untuk terus berhijab.. salam pagi PG.. hihihi... sengih selalu.. meh mama tenyeh iklan kat sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. salam petang mama :)
      terima kasih ya mama :D

      Delete
  6. Islam itu indah dan cantik utk semua manusia di atas muka bumi ini..

    ReplyDelete
  7. think positive saja . semoga terus mendapat hidayah Nya ... aaamin .

    ReplyDelete
  8. alhamdullilah,mogaan felixia dbri kkuatan utk brhijab,& strusny mghjrh ke agm ISLAM…

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara