Entry Sponsored Post Ke-2 di Malaysia's Resume | Terima Kasih Nuffnang

December 06, 2013

fellow. assalam. 

syukur alhamdulillah. jumaat datang lagi. dan syukur alhamdulillah, jemputan menulis entry sponsored post ke dua dari nuffnang hari tu telah pun keluar. korang boleh tengok kat laman web ni malaysiaresume atau korang boleh klik terus di sini Nur Fasha Sandha binti Hassan.

 

entry sponsored post pertama PG : Pelancaran dan Percubaan ESCAPE!
entry jemputan sponsored post kedua PG : Sponsored Post kedua - Terima Kasih Nuffnang!
tips dapatkan entry sponsored post dari nuffnang : Tips Untuk Mendapatkan Entry Sponsored Post dari Nuffnang


terima kasih nuffnang. terima banyak sebab sudi memberikan PG peluang yang hebak ini! ( kalau ada lagi, bolehlah email kat PG ya. jangan malu-malu tau :D )

much love. PG

You Might Also Like

6 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images