CPUV Campaigns Ke 3 Dari Nuffnang 2013

fellow. assalam.

syukur alhamdulillah. sekali lagi blog PG menerima CPUV earning dari nuffnang. terima kasih nuffnang! kali ni PG dapat sama dengan CPUV earning nuffnang yang kedua hari tu. cuma ada beda dari segi hastag kat situ. kalau korang perasan, angka yang berbeda tertera kat situ. PG sure-surelah tak reti apa benda. apa pun, terima kasih nuffnang. terima kasih sebab sudi beri CPUV sekali lagi. :D


korang klik la tuk tumbesaran yang melampau :D
CPUV Ke 2 : Xaxis #0150
CPUV Ke 3 : Xaxis #0140 

much love. PG

Comments

  1. dah lama kita tak dpt cpuv ehehe..top up

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejap lagi ada tu :D
      terima kasih dtg topup lagi asha :)

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara