27 December 2013

Cash Out Earnings Nuffnang ke 3

assalamualaikum. salam jumaat fellow :)

syukur alhamdulillah, hari ni PG akhirnya membuat keputusan berani tanggung (hihi) meng cash out kan earning nuffnang setahun PG hari ini. Kenapa hari ini? kenapa tarikh 27 PG pilih? ar, later we talk ok. Tapi, ni nak share dengan korang, memandangkan PG telah keluarkan earning nuffnang PG, earning hasil derma kilat, hasil earning geng topup PG, hasil earning kengkawan blogger yang PG tak kenal dan sudi mendermakan klik kat earning nuffnang PG, dengan itu, sementara PG nak dapat cheque nuffnang PG ni, PG nak adakan make one giveaway untuk korang semua. ar, suka tak suka tak? giveaway apa, later PG talk :D


RM382.08 sedia untuk di cash out kan :)
terima kasih nuffnang
terima kasih kerana telah memberikan sumber pendapatan sampingan dekat blog PG. 
thanks so much again nuffnang :)


oh ya, setiap pengeluaran akan ada fee tau, sebanyak RM1.00,
jadi, pengeluaran sebenar yang bakal PG dapat is, RM381.08
27 Dec 2013 ;)


CPUV Campaign da Zero begitu juga CPC Campaign


its zero already :)

weee. jangan lupa update sentiasa dengan blog PG ya. sebab PG nak buat giveaway :) inshaAllah :)

much love. PG

20 comments:

  1. Mesti kebanyakan earning dari Sponsored post kan. Wahhh, masyuk.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup mia ;) syukur alhamdulillah. Merasa juga PGduet entry sponsored post ;)

      Delete
  2. cewahhhhhh....banyak tu... tahniah PG... keep fighting yerr :)

    ReplyDelete
  3. wah nak join hehe..alhamdulillah murah rezki pg..top inti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Sila la ;) terima kasih asha ;) asha pun one off yg sudi derma kilat kat blog PG kan :D tq!

      Delete
  4. Alamdulillah rezeki.. meh akak top up balik..=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih sis farah ♥ ;)

      Delete
  5. alhamdulillah..... :) hihiih manyak betuiii...

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Kamu pun boleh syg ;), jom jadi geng topup PG :D

      Delete
  7. banyaknya..tahniah PG, moga murah rezeki selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah :)
      terima kasih dila :)

      Delete
  8. yeay nak join nanti,hee...:)

    done topup tiga2 tabung PG^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. boleh sahaja nana :)
      terima kasih isi tabung PG ya nana ^^

      Delete
  9. alhamdulillah...murah rezeki PG!...semoga semakin dmurahkan rezeki..amin.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. amin2 ya neesa :) terima kasih neesa :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes