Bloglist Kembali Pulih

December 06, 2013

fellow. assalam.

syukur alhamdulillah. blog PG telah kembali sihat sepenuhnya. syukur sangat. sebelum ini PG pernah bagitau blog PG bermasalah dengan entry terkini yang tidak tertera di bloglist, dan cuma tertera entry yang da seminggu lapok macam tu. korang boleh baca entry seminggu tak berupdate dek kerana bloglist yang bermasalah kat situ T_T

and, for that. PG nak ucapkan banyak-banyak terima kasih dekat blogger aida, empunya blog anastasyea sebab telah membantu PG membetulkan masalah dalam blog PG. yang mana, feedburner PG bermasalah dekat situ T_T sumpah tak tahu benda ni berkaitan dan membawa makna yang besar dalam blog PG. terima kasih banyak kak. kak aida, da banyak membantu, evendo akak kata kecik punya masalah la. alamak. terlebih sudah T_T terima kasih kak T_T


terima kasih kak aida! <3

see, ada 9 gambar kat bawah yang kak aida betulkan dalam feedburner blog PG. bukan senang tau. blogger macam PG yang baru nak menapak dalam dunia blogger ni, memang tak la reti benda macam ni. oh, salah satu sebab punca utama masalah kak aida kata, gambar yang PG letak terlalu besar T_T sobsob. maknanya, lepas ni gambar-gambar PG sure dalam kala size kecik T_T












korang, korang, jika korang ada masalah yang sama dengan PG, bloglist tidak terupdate, please-please sayang-sayangku, please to be noted feedburner tu k. korang boleh rujuk gambar-gambar kat atas yang kak aida share dengan PG. dan kalau korang tak reti how to do, korang boleh direct talk to kak aida. kak aida sangat best. dia akan segera jawap kalau dia tak bz la. sebelum ni, PG pernah banyak kali juga bertanya dekat kak aida since join contest iphone. mungkin kak aida yang tak perasan PG. hehe. kak aida, PG da baca entry kak aida yang ni Kenapa FeedBurner Melebihi Saiz 512K terima kasih kak :)

much love. PG

You Might Also Like

7 comments

  1. alhamdullilah blog pg dah kembli pulih...pas nie kena aktif balik la :)..top up inti & taylor

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah asha. hehe. ar tengok, asha pun kata kena aktif semula. sobsob. sedangkan PG sentiasa make entry baru T_T uwargh!!! terima kasih datang topup ya asha . hehe

      Delete
  2. info berguna ni..takut2 hadapi problem sama mcm ni..apa2 bole refer blog PG.. tq for sharing PG..

    ReplyDelete
  3. PG, google feedburner ni ntuk ape? hehe..nmpk sgt x mentah lg :P

    ReplyDelete
  4. Mieya pon sekarang nie sentiasa berwaspada. pantau jugak mana-mana yang patut. Risau betul !

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images