23 December 2013

Bebudak Praktikal Yang Super B Giler! ♥

fellow. assalamualaikum again. ye, mereka-mereka kat bawah ni adalah bebudak praktikal yang menjalani praktikal mereka dekat tempat PG bekerja. syukur alhamdulillah. da seminggu lebih juga mereka da tamat menjalani praktikal mereka. kecuali gambar pompuan tanpa tudung itu, bukan praktikal di ofic PG. la ni baru nak update sikit pasal depa ni.

Nak citer pasal menjalani praktikal di tempat PG bekerja, selalunya PG akan bagi seratus peratus sebenarnya gambaran yang cukup baik bagi menyokong betapa baiknya jika praktikal menjalani latihan praktikum mereka di bahagian PG. Oh, as korang tak tahu, di tempat PG bekerja, ada few jabatan dan ada beberapa bahagian juga di setiap satu-satu jabatan. 

so, bagi PG, mereka yang mendapat dan menjalani praktikal di bahagian PG, adalah manusia yang paling super best. sebab apa? sebab PG akan bagi korang gambaran yang best dan menarik dan tertarik ter bom bom la orang kata. sampai aku kata korang akan menyesali bila da tamat make it korang punya praktikum. hehe. jahatnya PG kan. dan manusia yang korang akan rasa korang akan menyesali nak bagi tinggal is PG la :D selain baik hati bebenar selain jahat dari biasa (ahaha. muntah sat), suka nak mendera bebudak praktikal (tak sebenarnya :D ) , aku lah manusia yang paling mereka suka dera too :) jadi, agak balance kat situ kan. bebudak praktikal suka dera aku, dan aku suka dera mereka sama. ahaha. 


 

manda yani and alipha ;)
akak doakan korang baik-baik sahaja di luar sana.
cari keja yang elok, bantu mak bapa korang dan jadi manusia yang berguna tau ;)
rindu korang. sobsob T_T


heee. gambar sama je sebenarnya. cuma nak letak juga bebanyak. hehe

ok, tinggalkan bab tu. Sebab, sebenarnya aku lebih rindu dan teringat dekat mereka la ni. sunyi seketika office ni tanpa dorang. padahal, suka sangat depa cepat-cepat habis praktikal. sebab suka sangat nak menyakat pegawai ;)

rindu korang.
Much Love. PG

3 comments:

  1. ramainya student2 prktkal kay cna..aliran apa tu pg :)

    ReplyDelete
  2. mesti opis dh sunyi kan.. heheh. skrg opis nina ramai budak praktikal. riuh je

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes