09 December 2013

And Annoying Are You PG !

fellow. assalam. hari-hari aku almost being crazy sebab nak dapatkan header yang paling cantik bak bidadari :D see. tukar header lagi . T_T maaf, jika ada sesapa yang rasa annoying dengan PG k. minta maap sesangat. aku memang macam ni. kalau boleh nak minta tampar sikit supaya sedar diri kalau diri tu memang tak cantik, maka header pun janganlah letak gambar diri sendiri T_T tak de motip. sekian.


T_T

much love. PG

10 comments:

  1. cantik header akak pg. kulit licin berseri-seri bak iklan fair n lovely. hihi
    klik tabung sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaha. Sumpah tak licin syg T_T . Tu gambar pakai kamera 360. hehe. Terima kasih dtg isi tabung PG ya yumida ♥

      Delete
  2. Ish kak pg, okey la tu.Dah cantik dah.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Ok, admit, tu kamera 360 syg ;D tp, mudah2an dpt kulit licin mcm tu. :D

      Delete
  3. Takpe PG. Kite pnye blog..maka utamakanlah mata kite..take ur time :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. terima kasih kak :)
      anyways, akak gomen mana kat semenanjung malaysia? :)

      Delete
    2. kat putrajaya precint 4, yg ada 4 bangunan tinggi menghadang view ke picc tuu..he he

      Delete
    3. alamak. saya tak reti kak :D saya sabahan. hehe

      Delete
  4. Saya suka tukar template. Jangan tukar URL sudah lah..

    ReplyDelete
  5. cantik tu header latar umah tunggang tebalik :D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes