01 November 2013

Tutorial Scalloped Edges Blogspot

assalamualaikum. morning fellow. PG sebenarnya nak tanya kengkawan PG atau nak minta bantuan, kengkawan PG, yang tahu mana nak dapatkan tutorial buat Scalloped Edges. contoh Scalloped Edges tu seperti gambar kat bawah yang ada tanda anak panah tu. yang tu PG dapat dari blog umihumairayusof. but, PG nak cuba buat untuk wrapper blog pula. and, tu yang nak ask kengkawan PG, kalau mana-mana tutorial yang korang pernah jumpa, hihi. boleh bagitau PG kan :D tq! 


sumber : umihumairayusof

yang kat bawah ni freebies, kalau berminat, boleh ambik free-free je. hihi 
sumber : eyraonlinediary


http://i.imgur.com/SdrkT.png

  
http://i.imgur.com/hayHe.png


http://i.imgur.com/N9zWW.png


much love. PG

10 comments:

  1. kita datang top up :)
    kita ambik satu ya cantik

    ReplyDelete
  2. terima kasih asha :)
    ok, ambik sahaja ! free. hihi

    ReplyDelete
  3. hihi.. aefa xboleh membantu.. xpandai buat tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. its okey syg :)
      PG tengah gagahkan diri mencari tuto bout this :D

      Delete
  4. tak reti nak mengedit. ni pun ada yang tolong buatkan.hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. tak pe, free nanti blh belajar how to edit sendiri :D

      Delete
  5. wahhh.. cantik warnanya.... lembut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan kak mia :) PG pun suka warnanya.

      Delete
  6. saya x beberapa pndai sgt nk edit2 blog ni.. blog pun pakai template standard blogspot je.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. PG pun tak berapa reti sangat :)
      cuba cari tutorial je la. hihi.
      tak pe, nanti pha is pun boleh belajar sama :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes