Tonton Wayang | Thor The Dark World

Thor The Dark World. korang! kalau tak pegi tonton lagi wayang ni, jangan lupa ecok sabtu, jika terluang, bolehlah pegi tonton. sebab PG baru sahaja habis tonton wayang ni. jane foster memang menawan la PG kata. 5 star ! 


wayang da keluar kemarin lagi. kata kawan sepejabat PG, panggung penuh wei kemarin. Hall 8 dekat growball centre point sabah, yang besar macam dewan tu, penuh dengan manusia. wah! maknanya, citer ni memang bestlah kan. hihi. tapi, korang tau-tau je la citer ong putih ni kan, hujung-hujung wayang sure ada sambungan :D

tapi, korang harus pegi tontonlah. sebab PG memang suka jalan citer yang ala-ala magik gitu, kang PG banyak bunyi tentang wayang ni, kang korang tak nak pegi pula. hihi. selamat berhujung minggu semua !

much love. PG

Comments

  1. memang merancang nak pergi tengok thor ni sebab trailer pon best

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. morning awak :)
      yes, trailer pun best kan. PG da tengok trailer sebelum ni :D
      tu yang memang wajib tengok tu ;)

      Delete
  2. Memang best citer ni.. kite dh tgok! tp kite tgok yg 'haram'.. cik abang kite donlod dr tenet.. hiks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. omgeee. aduhai cik abang. cuti sabtu ni, ajak la cik isteri tu pegi tonton kat panggung. aduhai cik abang :D

      Delete
  3. Nur bru plan nk g tgk blk kijo ni... nak maraton movie...midnight nk tgk insidious...akak PG da tgk insidious?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa, maraton ye. tak pe! ecok cuti. hihi.
      alo, yg tu akak tak tengok lagi ;(

      Delete
  4. pergh lajunya PG. tunggu sponsor ngajak tengok thor hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa, siap tunggu sponsor lagi tu ye cik kinah ;)
      kemarin jumaat, masa panjang kan, bolehlah pegi tengok :D ahaha

      Delete
  5. huhu nak tenguk. tapi tak de geng. PG teman ros boleh? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk, PG anytime kalau ada yang ajak siap sponsor PG. hihi.

      Delete
  6. aefa pon nak tgk cite ni.. tp takde geng la.. huwaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, ajak mak ayah pegi tengok ! hihi.

      Delete
  7. dah tengok dah cerita ni.. dulu x minat sangat thor 1. tapi yg thor 2 ni better la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. anyway, thor 1 PG tak tengok lagi. but yes, thor 2 ni memang best!

      Delete
  8. PG..lyeen tgh pujuk dan paksa abg lyeen utk keluar tgok wayang.ahhahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. bgtau abg, berkorban la sikit untuk adik tersayang ni . hihi. kang keluar dengan kawan pula, bising tak nak bagi :D #selamat menonton Lyeen ! nanti buat review best ke tak citer ni tau :)

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara