Tonton Wayang : Penanggal

fellow. assalam.

hari ni da keluar wayang penanggal dekat pawagam korang yang berdekatan kan. PG tak sabar nak pegi tengok esok dengan geng kaki wayang. ramai-ramai tengok baru syok kan. hihi. semalam siap donlod lagi making penanggal ni. suka part si murni aka ummi nazeera tu acting dekat lumpur. mengelikan wei. ye la, macam mana dia berlakon macam tu at the same time kalau dia tertelan lumpur tu. payah juga kan.



 hari ni da keluar wei !


see? geli pula nak tengok part ni. tapi tak kan la zaman kanak-kanak kita tak pernah main lumpur kan. hehe
kredit : beautifulnara blog

mari baca sikit sinopsis wayang penanggal ni.
Mengisahkan Murni (Ummi Nazeera) yang mewarisi saka penanggal daripada neneknya dan menimbulkan kekacauan di kampung yang disinggahinya, kemunculan Syed Yusof (Azri Iskandar) yang merupakan seorang penuh dengan ilmu agama dilihat dapat menyelamatkan Murni daripada kesesatan itu.
nak tahu lanjut apa jadi dengan murni, korang pegi tonton sekarang. bawa teman. aku tak sure kalau korang tiba-tiba tak de sakit jantung, boleh kena sakit jantung :D

much love. PG

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara