Tolong Jangan Kacau Saya Please ;(

okei! jangan kacau saya (sopan. hihi) miaw. nak update blog ni :D


heeeee. awak nak ape ni? T_________T


oh. patutlah. ada si kecik miaw pula kat sana :D
sis yumida, kucing saya da berkenan kat kucing awak tu ;) kita jadi geng la nampaknya. ahahaha

much love. PG

Comments

  1. hahaha...comel kucing awak... :) untunglah ade pembantu :) hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tu kucing kakak saya, tapi si kucing suka sangat mai ganggu hidup saya :D

      Delete
    2. hahaha.... post je kat dayat..dayat minat :) hehehe..thanks jadikan dayat geng top up :) huhuhu..klik lagi..tehheeee

      Delete
    3. hehe. thanks sama jadi geng PG ye dayat :D

      Delete
  2. hehe... geramnye tgk.. mmg nk kena ganyang2 nih.. hehe.. comei..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. da berkali-kali ganyang da tu sis maria :D

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara