Terima Kasih Nuffnangers! Awak Semua Awesome :)

November 17, 2013


fellow. assalam, and selamat pagi !

PG nak minta maaf sangat-sangat dekat blog-blog yang PG senaraikan dekat bawah ni, yang mana mungkin ada blog yang PG tak sempat nak ziarah kemarin. internet daku da makin slow :( but, i try my best to ziarah blog korang sambil topup tau! that will be my promise :)

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/
http://aefaaerisya88.blogspot.com/
http://sayaiday.blogspot.com/
http://xdiari.com/
http://ape-kinah.blogspot.com/
http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com/
http://cinonexstudio.blogspot.com/
http://nanakimie.blogspot.com/
http://kerja-d-rumah.blogspot.com/
http://budakshumort.blogspot.com/
http://zalinzalina.blogspot.com/
http://qileh.blogspot.com/
http://umikasum.blogspot.com/
http://updatenew5.blogspot.com/
http://eyqahasnan.blogspot.com/
http://budaksukavanilla.blogspot.com/
http://hairuliza-anakku.blogspot.com/
http://cikpensil.blogspot.com/
http://hajarashikin.blogspot.com/
http://dilaella.blogspot.com/

oh and ya. ada sesetengah blog, masih ada yang tak letak ads by Nuffnang tau. hurm. kenapa tak letak syg? rugi tak letak. sekurang-kurang boleh menjana sumber pendapatan sampingan sedikit :) PG sure, rakan-rakan nuffnangers lain, sure akan mendermakan klik or trafik untuk korang dapat earn dari Nuffnang :D tak percaya? ar, mari daftar Nuffnang sekarang! oh, jangan lupa sama, daftar ChurpChurp tu sekali. PERCUMA SIGN UP tau! klik Sini Cepat 'ChurpChurp'

mucher loveS. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. sama2 akak gojes
    akak [un sellau menabung kat blog yumida
    klik darlie sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. yumida pun selalu datang mai menabung blog akak. terima kasih sangat2 tau :)

      Delete
  2. iklan tak kelaur la main sembunyi2...tq pg selalu dtg jenguk blog kita :)

    ReplyDelete
  3. hihi,it's ok kak:)

    done sunsilk & chup2:)

    ReplyDelete
  4. hihi kinah macam adds kinah letak, rajin2la donate ye hehehhe :P

    ReplyDelete
  5. berblog sambil menabung... hehehe.. semoga kita murah rezeki :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images