Terima Kasih Nuffnangers! Awak Semua Awesome :)


fellow. assalam, and selamat pagi !

PG nak minta maaf sangat-sangat dekat blog-blog yang PG senaraikan dekat bawah ni, yang mana mungkin ada blog yang PG tak sempat nak ziarah kemarin. internet daku da makin slow :( but, i try my best to ziarah blog korang sambil topup tau! that will be my promise :)

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/
http://aefaaerisya88.blogspot.com/
http://sayaiday.blogspot.com/
http://xdiari.com/
http://ape-kinah.blogspot.com/
http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com/
http://cinonexstudio.blogspot.com/
http://nanakimie.blogspot.com/
http://kerja-d-rumah.blogspot.com/
http://budakshumort.blogspot.com/
http://zalinzalina.blogspot.com/
http://qileh.blogspot.com/
http://umikasum.blogspot.com/
http://updatenew5.blogspot.com/
http://eyqahasnan.blogspot.com/
http://budaksukavanilla.blogspot.com/
http://hairuliza-anakku.blogspot.com/
http://cikpensil.blogspot.com/
http://hajarashikin.blogspot.com/
http://dilaella.blogspot.com/

oh and ya. ada sesetengah blog, masih ada yang tak letak ads by Nuffnang tau. hurm. kenapa tak letak syg? rugi tak letak. sekurang-kurang boleh menjana sumber pendapatan sampingan sedikit :) PG sure, rakan-rakan nuffnangers lain, sure akan mendermakan klik or trafik untuk korang dapat earn dari Nuffnang :D tak percaya? ar, mari daftar Nuffnang sekarang! oh, jangan lupa sama, daftar ChurpChurp tu sekali. PERCUMA SIGN UP tau! klik Sini Cepat 'ChurpChurp'

mucher loveS. PG

Comments

  1. sama2 akak gojes
    akak [un sellau menabung kat blog yumida
    klik darlie sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. yumida pun selalu datang mai menabung blog akak. terima kasih sangat2 tau :)

      Delete
  2. iklan tak kelaur la main sembunyi2...tq pg selalu dtg jenguk blog kita :)

    ReplyDelete
  3. hihi,it's ok kak:)

    done sunsilk & chup2:)

    ReplyDelete
  4. hihi kinah macam adds kinah letak, rajin2la donate ye hehehhe :P

    ReplyDelete
  5. berblog sambil menabung... hehehe.. semoga kita murah rezeki :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara