TANIAH | Siaran Langsung Majlis Pertunangan dan Pernikahan Fizo Omar dan Mawar

November 09, 2013

fellow. assalam.

PG tak pasang astro kat rumah. so jadi, memang tak dapat tengok siaran langsung majlis pertunangan also pernikahan pelakon dan jejaka idaman malaya fizo omar dan mawar fareeda bertunang dan bernikah. korang yang ada astro tu, jangan lupa tonton majlis siaran langsung mereka tau. mawar memang cantik! PG sangat akui kecantikkan mawar yang super b. beruntung fizo beristerikan isteri yang cantik lagi memahami karier beliau sebagai seorang pelakon. syukur alhamdulillah. taniah buat pasangan.



sumber : invisiblenote blog

much love. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. cantik la diorg kak
    tahniah buat mereka berdua
    tajuk entry akak tertinggal 'h'-tahniah...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan syg. akak belum buat entry pasal gambar kawen dorang lagi. nanti akak nak share kat sini :) terima kasih betulkan sayang! :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images