04 November 2013

Sponsored Posts Nuffnang Kredit

syukur alhamdulillah. pagi ni gatal tangan check acc nuffnang, $$$ for entry sponsored post PG baru-baru ini telah di kreditkan. syukur alhamdulillah. evendo tidak beribu riban, tadah tangan syukur sangat. entry sponsored post yang tidak di jangka yang pernah PG dapat agak lumayan juga jumlahnya. terima kasih banyak NUFFNANG.


klik untuk tumbesaran yang melampau okei :)

PG share dengan korang, bukan riak, tapi just nak share untuk bagi semangat kat korang, untuk terus berblog. berblog dengan ikhlas, klik tabung nuffy dengan ikhlas too (hihi), inshaAllah, pasti korang juga akan dapat jemputan untuk make it sponsored post ni. ewah.

selamat berblog semua ! PG lagi tengah nak memikirkan nak beli apa dengan duet tu :D ahaha

much love. PG

20 comments:

  1. wah.. oshemnya... mcmna nak tau kita dpt sponsor post? nuffnang hantar e-mail eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. ohsemkan asha :D oh yes, dear sha, nuffnang akan emailkan pada kita juga, that mean, kenalah rajin-rajin check, clearkan email sha dhira :) email SPAM tu cepat-cepat detele tau :D

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih mia. 31 oktober baru di kreditkan, 30 Nov baru boleh cashkan pula. hihi

      Delete
  3. bestnye.. camne nk dpt sponsored post ye ? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. aefa, tengok kat sini > http://puangojes.blogspot.com/2013/11/tips-untuk-mendapatkan-entry-sponsored.html <

      Delete
  4. tahniah pg..kita datang top up..alhamdulilah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih asha :)
      syukur alhamdulillah :)

      Delete
  5. TAHNIAH! Puan Gojes... Salam Maal Hijrah dari Bunda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bunda :)
      Salam Maal Hijrah untuk bunda juga :)

      Delete
  6. wah beznye kak..tahniah..alhamdulillah..rezeki sgt...
    cer citer ape rahsianya..hehe
    isi tabung nuffnang sini-inti international university

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. terima kasih yumida. tak lawan kamu kan :) da siap beli gadget impian gitu :D
      PG tengah nak cari gadget yang bersesuaian juga ni. hihi. oh, PG da share entry 'rahsia' tu. hehe.

      Delete
  7. Bestnya dapat sponsor post.. camne nak dapatkn ek? Share laaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huny madu, PG da make entry bout that :D
      harap boleh di terima pakai. hehe

      Delete
  8. wahh wahh _ tahniah awak :)
    harap harap one day dayat akan success mcm PG...doakan dayat tau :)
    dayat topup here...
    btw..dayat ade tag PG to join giveaway :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ok. PG doakan dan ya, inshaAllah, PG join :)
      thanks dayat !

      Delete
  9. Assalammualaikum....puangoges,

    wahh.. tahniah k... alhamdulilah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam En. Selim,
      terima kasih ya. syukur alhamdulillah :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes