Shooting Passport Cinta Yusri dan Lisa Program di Kota Kinabalu Sabah | Lisa Surihani & Yusri Visiting Rumah Terbalik - The Upside Down House in Borneo!

November 13, 2013

fellow. assalam.

heeee. a little bit geram dekat suami. sebab tak bagitau pun yang pelakon wanita popular di Malaysia mai datang sabah kemarin. maybe sudah beberapa hari. da tu, siap pegi RUMAH TERBALIK lagi. huh! oh, katanya They are in Sabah to do the shooting for 'Passport Cinta Yusry & Lisa' program. oh wonderful! tak sabar pula nak tengok. tau-tau la, PG memang minat giler kat Lisa! :D




welcome to sabah Lisa :) 

much love. PG

You Might Also Like

19 comments

  1. wah minat juga lisa, sebab dia comel..:)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hihi. rara pun pegi rumah terbalik hari tu kan ;)

      Delete
  3. singgah pertama kali disini, salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ziarah blog PG ya AR :)
      salam perkenalan sama :)

      Delete
  4. initial visit, greetings friendship

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Putri. thanks visiting PG blog ya :)

      Delete
  5. Replies
    1. hi riri. terima kasih ziarah blog PG. salam kenal sama ya :)

      Delete
  6. comelkan lisa..ehehe

    datang topup 2x. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, dia memang super B comel :)
      terima kasih amanina :)

      Delete
  7. waa..bestnya kalau dapat jumpa mereka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tu la pasal cik itah. en. suami tu la tak bagitau awal :D

      Delete
  8. Wani btembung dgn lisa n yusri masa desa cattle hr tu..

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images