Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je

fellow. assalam.

macam menarik je macam best je. ar. sekarang ni, macam cantik je macam comel je da menjadi trademark yang hangat di laman sosial kita kan. tak tahu la sapa yang mula dulu sebut macam tu. hihi. apa pun, sempena trademark yang femes memes tu, blogger femes Mak Dara tengah anjurkan satu segmen suka hati yang akan tamat sebelum tengah malam ni tau. ar apa lagi! mari join. syarat pun sangatlah simple wei :) tak de nya nak klik sana sini ads :D korang yang nak join, cepat klik banner Mak Dara tu!

http://www.bicaramakdara.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

macam cantik je macam comel je. 
( nak kena hempap dengan penyapu, cuba la korang cakap macam tu depan mak dara :D )


PG pertaruhkan gambar DISASTER PG untuk Mak Dara! :D
( heee. sumpah, nak fikir 50 kali letak gambar ni T_T )
love u Mak Dara! :)

much love. PG.

Comments

  1. Waduhhhh rasa terharuuu tau mak dara kerana pg sudi join dan sertakan gambar yg eksklusif utk mak.... Muahhhhhhhh ni yang bertanbah tambah tambah sayanggggggggggg pada PG ni.. Nantikan entry istimewa dari mak dara tak lama lagi ye...

    ReplyDelete
  2. hehe. terima kasih mak :)
    ok! pasti nantikan entry dari mak :D
    mak memang awesome ar !!!! love uuuuu !

    ReplyDelete
  3. Amboiii... bkn 'mcm' dh.. memang comellllll jerrrrr.... hehee.. gudluck PG!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha. disaster punya pasal, tu yang nampak bkn 'mcm' comel je kak yus. ahaha

      Delete
  4. dari segmen yg sama

    http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih ziarah blog PG ya shar :)

    ReplyDelete
  6. Haii. datang dari segmen yang samaa ^^ http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Gadiss :) thanks visiting PG site :)

      Delete
  7. erk ...ni nk fokus mata ke fokus hidung ni ..hehe :)
    nice!

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama :)
    nice picture :D

    ReplyDelete
  9. disaster face!!!hahah just joking..cheery dtg jenguk dari segment yg sama..hihi

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum is datang melawat singgah dari segmen yang sama

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan..

    memang comel pun. hehe..

    datang singgah dari segmen yang sama.

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  12. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yang sama.Hihi ❤

    http://simpledoubletriple.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  15. pergh mata PG, u look gorgeous my dear :)

    ReplyDelete
  16. Salam singgah blog PG..macam nak add friends jer..haha, eh macam dah la.. memang comel buat mata tu..haha takutnyer..!!

    http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari blog Makdara
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/keywords.html
    happy blogging..

    Jemput join jugak MINI GA saya
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
  18. shark singgah dr segmen yg sama..
    kene soprting baru best join segmen Mak Dara nie.
    hehe..

    shark singgah dar segmen yg sama

    http://citershark.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  19. singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

    http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  20. good luck..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  21. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  22. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  23. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ fuhh .. gmbr sdr yg mahal tue... !!

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  24. singgah dari segmen sama . good luck ^^
    http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  25. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete
  26. Gojes ^^ Anda ditag. Jom join. Banyak hadiah menarik tau! queenamylia.blogspot.com/2013/11/happy-giveaway-by-ain-rahman_2771.html . Komen sekali ye. Thanks :)

    ReplyDelete
  27. Wah... Memang cantik pun, memang comel pun...
    hehe...

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara