Sakit Pinggang Wei

November 11, 2013

fellow. assalam.

ada tak PG bagitau korang yang PG selalu sakit pinggang? nak duduk pun sakit. nak baring pun. sangat tidak selesa. duduk lama memang sakit. i mean, dia bukan sakit macam kita tertendang batu ke tersadung meja ke apa tau. dia sakit yang lenguh. kalau nak picit tak de rasa apa. tapi kalau kena pijak, mean anak buah naik atas pinggang tu ar, baru terasa sakitnya macam mana.

korang agak kenapa erk? sebab, PG da beberapa kali tau mengalami sakit ni. sakit pula kadang seminggu ke dua minggu. sangat-sangat lenguh. ar, tak tahu nak buat apa da. then esok rasanya kena bawa suami pegi jumpa tukang urut. harap ok. memang tak tahan da ni. kesian kan. suami da sihat sikit, PG pula yang sakit. T_T

much love. PG

You Might Also Like

20 comments

  1. Hmmmm, sakit sendi dekat pinggang ke? Ada pernah amek ubat apa-apa tak? Atau pernah kene benda macamni sebelum ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi arham. ah'ah sakit sendi dekat pinggang. ambik ubat tak pernah. PG pernah kena benda ni sebelum kawen. dan PG pernah pegi buat scan (hehe) kat hospital. doktor kata tak ada apa2. normal. T_T

      Delete
    2. Dia kalau sendi ni, maybe FAI kot, femoroacetabular impingement. Ni macam agak-agak je la sebab of course nak tahu benda ni orangnya kene ada depan mata.

      http://www.ahchealthenews.com/2013/04/04/road-warriors-and-athletes-with-hip-trouble-you-may-need-a-hip-scope/

      Sebab Lady Gaga pun dia ada sakit pinggang last-last doktor check dia ada penyakit ni. Tapi boleh je sembuh. :)

      Delete
    3. aduh. ni yang buat hati rasa tak selesa ni tau :(

      Delete
  2. hmm tak pasti pulak PG, masuk angin kot

    ReplyDelete
  3. Ms.P nak mai kot.. tp apapn try p check up tengok k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kot farah. before Ms. P datang pun, always macam ni. uwargh! T_T

      Delete
  4. terseliuh kot tak perasan mungkin time tidur

    ReplyDelete
  5. angin kut he he he tak pasti la PG :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. angin tu..akak pun pernah kena camtu. seksa dik oiii..seminggu baru ok.

      Delete
  6. yumida biasanya klo nak period sure sakit pinggang
    blg try berurut mana tahu berkesan hilangkn sakit pinggang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurm. PG memang ya kalau Ms. P datang sakit pinggang juga.
      tapi PG ni pula lain, tak Ms. P ke aper ke, sama juga T_T

      Delete
  7. Macam yang akak Yumida cakap, saya kalau sakit2 pinggang nih kalau nak datang bulan je ataupun baring dekat tempat yang keras dan tak selesa. PG tidur dekat tempat yang keras ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi awak. ah'ah PG tak berapa suka sangat tido kat tilam. i mean, katil. PG lebih selesa baring kat lantai :D

      Delete
  8. bahaya ni PG.. sebab pinggang kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. T_T PG tak tahu nak buat macam mana da ni ayu T_T

      Delete
  9. ..mywife pn sama kes. kalu dia maybe banyak duduk lama dlm keadaan yg tak selesa . have a nice day.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurm. maybe PG pun sama. terlalu lama duduk kat tempat kerja maybe :(
      thanks for sharing pcl :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images