Referres Blog Puan Gojes | Siapa Syazwancdm?

November 17, 2013

fellow. assalam.

Referres Hits Puan Gojes Blog dari acc Nuffnang. uik. 95 hits blog syazwancdm.my. apa kaitan erk? T_T juga ada jumlah 52 hits kat situ dari ping busuk.org.



siapa syazwancdm? ar. PG bagi short. dia seorang lelaki, bakal pilot, but i think already pilot tau. bujang? i think :D nak berkenalan? sila la ziarah blog syazwan ya. kalau dia tak bz dengan training, pretty sure dia akan reply mesej korang :D hehe. good nite fellow!

much love. PG

You Might Also Like

11 comments

  1. Replies
    1. singgah awal pagi kat sini. hi kak mia :D

      Delete
  2. banyaknya PG dapat hits..hehe

    isi tabung nuff sini ya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurm. tapi, PG masih lagi tak faham sebenarnya apa itu referrer kat situ. apa tujuan sebenarnya.
      terima kasih isi tabung PG ya cik itah :)

      Delete
  3. Replies
    1. hihi. tapi, PG tak tahu apa kegunaannya benda ni T_T

      Delete
    2. hihi.. hits tu err.. mcm mane ye nk terangkan.. cthnya ada blogger klik link PG kat blog syazwan tu, tu dah kire satu hits.. :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images