Program Bicara Hati Bersama Ustaz Mohammad Kazim Elias

November 19, 2013

fellow. assalam.

ecok ada program dekat  Auditorium, Tun Ahmad Raffae, Menara Tun Mustapha, Yayasan Sabah. dari jam pukul 08.00 pagi till 11.00 pagi. Program Bicara Hati bersama Ustaz Mohd Kazim Elias. 


sumber : warkahnizam

rasanya semua orang kenal ustaz ni kan. seorang penceramah bebas. femes di youtube, station television lagi la of course. apa pun, ecok aku tak pegi. sebab, lot of thing kena handle ecok. last minit ada surat tawaran nak kena email plus nak reminder dekat staff attend kursus. huhu. lot of think la.

much love. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. ehe. ustaz ni mmg best.. suke tgk rancangan die kat tv :)

    ReplyDelete
  2. BESHnyewwww PG..... leh tgk Ostaz kazim dari dekat....
    Jeles wokey

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. PG tak pegi attend nur. heeee. bz dengan kerja pejabat T______T

      Delete
  3. deno minat ustaz ni sebab ceramah dia santai... takde politik :)

    ReplyDelete
  4. mmg best kalu tgk LIVE,
    ingatkan dia dh xnak ceramah dh lepas kena ugut..
    alhamdulillah dia masih bersemangat.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images