11 November 2013

Perempuan Mari tambah Keyakinan Lagi dengan Kotex! :)

fellow. assalam!

as korang tahu, PG bila datang bulan, sakit senggugut pasti akan menyerang. hari pertama je mesti sakit perut. suami dan rakan-rakan kat pejabat pun da faham keadaan PG macam tu. memang down giler. nak bergerak pun memang tak bermaya ;(

sebut pasal datang bulan, pemilihan tuala wanita selalunya tidak merunsingkan PG. sebab PG adalah pengguna setia satu-satunya tuala wanita jenama kotex dari kali pertama di datangi darah haid. ok, benda ni sebenarnya agak segan untuk PG berbicara. tapi, nampak gayanya, zaman da berubah. tuala wanita dan wanita memang tidak boleh di pisahkan. sebenarnya, pemilihan tuala wanita ini perlu di ambil tahu juga tau. untuk keselesaan bersama. hihi

oleh itu, PG nak share dengan korang dan sebagai pengguna setia kotex, kotex tengah adakan contest #KontestRiseUp! jangan macam-macam wei, hadiah RM10,000 bakal di menanngi. ar sapa nak?! :D



hadiah-hadiah yang super awesome!


ok. untuk maklumat lanjut, mari klik KotexMalaysia (link) atau pun untuk info berkaitan kat sini Nuffnang (link) cepat-cepat! contest akan tamat pada dan sebelum 13 Disember 2013. sempat lagi kalau nak join sekarang :) Good Luck semua! terima kasih Nuffnang.

much love. PG

8 comments:

  1. Replies
    1. hihi. sis farah jom join! :D
      PG tak join lagi. internet kat umah ni lembab sesangat~

      Delete
  2. datang isi tabung PG yg kat side bar tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sue bee :D
      siap bagitau side mana lagi ar. ahaha

      Delete
  3. Aefa pun pengguna setia kotex. xselesa bila pakai yg lain :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes