02 November 2013

Panggilan dan Sms Percuma dengan Digi Easy Prepaid

sebagai pengguna setia prabayar DiGi bersama mu si Yellow Man! PG memang ambik tahu apa sahaja yang baharu di keluarkan oleh DiGi. andai kata ketinggalan, DiGi ads by Nuffnang sometimes ada keuarkan ads bout DiGi. dengan itu, PG tidak akan ketinggalan jika ada yang baharu tentang mereka. best kan? terima kasih Nuffnang  :)


PG juga pengguna kad prabayar 'DiGi Easy Prepaid'. sebab, ada dua kelebihan yang PG suka dengan kad ini.

1. Voice Calls - FREE CALLS TO ALL BUDDYZ NUMBER ! 

Yes, ini adalah salah satu punca kenapa PG pakai digi easy prepaid. panggilan percuma untuk call number-number yang kita set untuk jadikan number buddyz. PG pakai digi easy baru sahaja. dalam beberapa bulan, dek kerana berjauhan dengan suami sebelum ni kan. so, kalau da berjauhan kenala selalu call. bertanya khabar macam tu la kan. hihi. dan, setiap hari pula 2 3 4 5 kali akan call. then, memandangkan benda ni free, mean, call ke number yang PG bagi buddyz tu tadi, so PG grap 1. memang percuma. nak bergayut call 24 jam dengan suami, memang pergh lah. percuma beb! terima kasih la kat digi, sebab bagi perkhidmatan macam ni. jimat kredit PG :D

2. SMS - FREE SMS TO ALL BUDDYZ NUMBER ! 

Yes. ini juga percuma untuk si number yang PG katakan tadi. memang berbaloi la PG kata. but memandangkan PG jarang ber sms dengan suami menggunakan digi easy ni, while kita langgan internet then boleh je pakai whatspp kan.  so, memang berbaloi la PG kata.

ar, ini bukan entry sponsored post dari digi tau. tapi kalau ada, apasalahnya kan :D so, sebenarnya kita yang tentukan how are we spend our money sebenarnya untuk memakai yang mana better. memandangkan others yang menyediakan perkhidmatan macam ni pun, ada yang berbaloi dan ada yang tak. terpulang pada diri kita sendiri ;) PG jangan cakaplah, digi ada, celcom pun ado. hihi. ar, jangan tak tahu, digi easy pun kadang suka bagi BONUS :) layari laman web digi for more info ye [ DiGi ]

much love. PG

No comments:

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes