Night Safari In The Museum Sabah!


fellow. assalam.

seumur hidup aku, baru 2 kali aku pegi buat join aktiviti yang agak mencabar sikit. dalam beberapa lagi, semuanya dalam jabatan. tapi yang kena bermalam dan join sekali aktiviti lasak is, baru dua kali. satu masa aku ambik UPSR, satu lagi masa aku dekat kolej. ar masa tu, aku satu team dengan adam af. masa tu dia masih lagi dengan kekasih dia  yang ntah la ke berapa punya kekasih kan. hehe. pas is pas. adam pun da kawin sekarang ni. 

ok! tinggalkan bab tu, sebab aku nak share, yang mana muzium sabah, of course dekat kota kinabalu sabah menganjurkan malam safari dekat muzim sabah. or in englishnya is Night Safari at the Musuem Sabah!


 scary wei ! :D